Blogs

Hier vind je nieuwtjes over HANOS, ervaringen van medewerkers, informatie over carrièremogelijkheden, tips & tricks op het gebied van solliciteren en meer! Houd onze Blogs in de gaten en blijf up-to-date.
0

Een kijkje achter de schermen bij een van onze Chauffeurs

Chauffeurs zijn zeer belangrijke mensen in onze organisatie, zij zijn het visite kaartje naar onze klanten. Zonder onze Chauffeurs komen de producten niet bij de klanten en zou de horeca in Nederland zijn of haar gasten niet kunnen bedienen. Maar hoe ziet zo’n dag van een Chauffeur bij HANOS er nou eigenlijk uit? Om daar achter te komen is onze Recruiter een dag mee op pad geweest met Richard Nijland, 1 jaar in dienst bij HANOS. Hij vertelt je in deze blog graag hoe een gemiddelde dag ervoor hem uitziet.

3

Met deze 5 tips springt jouw sollicitatie er uit

Vind jij het ook lastig om te solliciteren? De meeste mensen hebben hier moeite mee! Dit komt vaak doordat we dit niet dagelijks doen. Stuur ik ook een sollicitatiebrief of is een cv genoeg? Zet ik alles op mijn cv en hoe zorg ik dat ik er tussenuit spring? Lees in deze blog de 5 belangrijkste punten om ervoor te zorgen dat jij op gesprek wordt uitgenodigd.