We kunnen jou wel heel veel redenen geven hoe tof het is om bij HANOS te werken, maar het is natuurlijk veel leuker om dit van anderen te horen. Maak kennis met een aantal van jouw toekomstige collega’s!
Werken bij HANOS

Blog van Armando, Servicemonteur bij Van Gestel

Armando werkt sinds 3 jaar als Servicemonteur bij Van Gestel en vertelt je graag waarom hij het hier zo naar zijn zin heeft!

Nieuws

Aventus start InCompanyLogistics opleiding met zes logistiek- en transportbedrijven uit de regio

Werken bij HANOS

Blog van Zino, Hoofd Bedrijfsbureau

Doorgroeimogelijkheden binnen HANOS, daar kan Zino je alles over vertellen! 9 jaar geleden startte hij met een bijbaantje als Orderpicker bij HANOS Amsterdam en nu is hij Hoofd Bedrijfsbureau. Zijn verhaal lees je in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Peter, Medewerker Patisserie

Peter jaagt zijn droombaan na en verhuist straks mee naar Maastricht, waar hij aan de slag gaat als Medewerker Patisserie. Je leest er alles over in zijn blog!

Werken bij HANOS

Blog van Sandeep, Supervisor Kassa & Receptie

Als je hebt over bijzondere loopbanen bij HANOS, dan kan Sandeep je daar zeker meer over vertellen! Sandeep begon als Medewerker AGF, ging naar het bedrijfsbureau en is nu Supervisor Kassa & Receptie. Je leest er alles over in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Pascal, Vrachtwagenchauffeur i.o.

Pascal werkt al 20 jaar bij HANOS Valkenburg. Onze nieuwe vestiging in Maastricht biedt veel kansen, zo ook voor Pascal. Je leest erover in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Kim, Medewerker AGF

Kim Jacobs (30) is sinds vorig jaar juni in dienst bij HANOS. Na een burn-out kwam ze via een re-integratiebureau bij HANOS in dienst. Inmiddels gaat het een stuk beter met Kim en werkt zal ruim een jaar met plezier bij HANOS.

Werken bij HANOS

Blog van Rick, Vrachtwagenchauffeur (i.o)

Rick solliciteerde op de vacature Vrachtwagenchauffeur in opleiding bij HANOS Heerenveen. Inmiddels heeft hij zijn rijbewijs C en werkt hij als Vrachtwagenchauffeur. In dit blog lees je zijn verhaal.

Werken bij HANOS

Blog van onze Vestigingsdirecteur in Delft

John de Bruijne is vestigingsdirecteur van HANOS in Delft. Lees hier zijn verhaal...

Werken bij HANOS

Blog van onze stagiair marketing

Justin ten Hove (25) volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan het Aventus in Deventer en loopt sinds februari stage op de afdeling Marketing. Lees hier wat zijn stage zo leuk maakt!

Werken bij HANOS Vacatures solliciteren Apeldoorn Amsterdam Breda Delft Doetinchem Eindhoven Groningen Haarlem Heerenveen Heerlen Hengelo Maastricht Nijmegen Texel Utrecht Valkenburg Nieuwegein Venlo Zwolle Hoensbroek

Nooit meer een vacature missen?