HANOS werkt samen met o.a. Van Gestel Grootkeukentechniek. Armando werkt sinds 3 jaar als Senior Servicemonteur grootkeukentechniek bij Van Gestel en vertelt je graag waarom hij het hier zo naar zijn zin heeft!

Al bijna 20 jaar in het vak

Na de MTS begint Armando aan zijn eerste baan. Hij ziet bij het arbeidsbureau een vacature bij een grootkeuken servicebedrijf en gaat daar aan de slag. Na 3 jaar stapt hij over naar een andere grootkeukenleverancier, waar hij 15 jaar werkt. Inmiddels is hij alweer 3 jaar in dienst bij Van Gestel en heeft het hier super naar zijn zin!

Wat doet Van Gestel eigenlijk?

Van Gestel levert professionele keukens voor horeca, zorg, onderwijs en bedrijfsrestaurants. We werken veel samen met HANOS. We bieden echt een compleet concept. Wij hebben niet alleen monteurs in dienst, maar ook onze eigen koks. Als een klant een steamer bestelt, dan komt één van onze koks langs om een demo te geven en de steamer goed uit te leggen. Dat is in deze branche heel bijzonder!

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Van Gestel?

Als technisch monteur bij Van Gestel hou ik me voornamelijk bezig met het verhelpen van storingen aan de warme kant (alle keukenapparatuur die warm wordt). Als klanten problemen hebben met hun keukenapparatuur, dan ga ik langs om te kijken of ik het probleem kan verhelpen. Meestal lukt dat ook. Het fijne bij Van Gestel is dat we heel flexibel zijn. We hebben een grote voorraad aan apparatuur en onderdelen. Als onze klanten in nood zitten, kunnen we ze een goede aanbieding doen en de apparatuur dezelfde dag nog plaatsen. Dan kun je echt iets voor ze betekenen en dat geeft mij een heel goed gevoel.

Soms werk ik ook mee aan grotere plaatsingen. Bij een groot ziekenhuis gaat de centrale voorbereidingskeuken sluiten en die wordt vervangen door meerdere kleinere keukens op de verschillende afdelingen. Die afwisseling maakt het werk heel leuk. 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Maar het allerleukste vind ik het oplossen van moeilijke storingen. Zo had een klant problemen met een steamer. Een steamer reinig je met schoonmaakcapsules, die bestaan uit een potje 2 met waslaagjes erin. 1 waslaagje smelt bij 70 graden Celcius, de andere pas bij 90 graden. De capsule bleef steeds halfvol en de steamer droogde niet goed. Er bleek een scheurtje in de branderbuis te zitten, waardoor het reinigingsprogramma steeds opnieuw startte en de steamer niet op temperatuur kwam om het 2e waslaagje te laten smelten. 

Waarom werken bij Van Gestel?

Bij Van Gestel zijn er veel goede ontwikkelingen. Er wordt goed naar je geluisterd en om je mening gevraagd. Met deze feedback wordt ook echt iets gedaan. We zijn heel blij met onze mooie en goed ingerichte werkbussen. We werken met goed gereedschap, daar wordt niet op bezuinigd. Ook bedrijfskleding, werkschoenen en beschermingsmiddelen zijn goed geregeld, daar wordt nooit over gediscussieerd. ’s Nachts worden onze bussen bevoorraad met de materialen die we overdag hebben besteld. We kunnen snel schakelen en zo onze klanten snel helpen.

Superteam

We werken met een heel fijn team van betrokken collega’s. We doen het echt samen. We staan altijd voor elkaar klaar. Als er iets is, sta je er nooit alleen voor. Zo hebben we één keer in de 2 maanden een weekend storingsdienst. Dan ben je verantwoordelijk voor heel Nederland. Ik woon in het noorden, maar dan zegt een collega die in het zuiden woont; als er een storing bij mij in de buurt is, dan bel je maar. En zo gaat het met alles eigenlijk.

Ook werken als Servicemonteur bij Van Gestel?

Ben jij na het lezen van Armando's blog enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer. En wie weet kun jij straks net als Armando veel voor onze klanten betekenen!