Peter heeft een carrière als brood en banketbakker achter de rug. Tot hij noodgedwongen met zijn werk moet stoppen. Hij vindt een nieuwe baan als Orderpicker bij HANOS Valkenburg. Hij voelt zich helemaal thuis binnen het team van HANOS, maar de passie voor banket en patisserie is er nog altijd. Met de opening van onze nieuwe vestiging in Maastricht, komt Peters droombaan op zijn pad. Peter verhuist mee naar Maastricht en gaat daar aan de slag als Medewerker Patisserie!
Blog Peter

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Toen de plannen voor HANOS Maastricht ter sprake kwamen, werd aan de medewerkers gevraagd of je eventueel mee zou willen naar Maastricht en wat je eventueel wilde doen. Ik heb aangegeven dat ik graag mee zou willen naar de patisserie afdeling. Dat is waar ik vandaan kom, waar ik voor geleerd heb. Het is altijd mijn vak geweest. Tijdens de informatieavond over de plannen voor HANOS Maastricht werd mij duidelijk dat er een grote patisserie afdeling zou komen. Ik heb meteen een open sollicitatie gestuurd. De verbouwing is nu in volle gang en ik kijk er heel erg naar uit om als Medewerker Patisserie aan de slag te gaan!

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!