In augustus 2023 valt er een flyer bij Mirjan op de mat. Het is een uitnodiging voor de banenmarkt van HANOS. Ze gaat er naartoe en had binnen no time een nieuwe baan én een opleidingsplek op onze nieuwe mbo-opleiding Vakspecialist Vers te pakken! In dit blog lees je waarom zij zo enthousiast is over dit leer-werktraject van HANOS.

Wat maakt deze combinatie van werken en leren zo leuk?

“Het contact met mensen, zowel klanten als collega’s. Ik heb hele relaxte collega’s, er is een goede sfeer en er wordt veel gelachen. Het is heel gezellig werken, ons team bestaat uit heel veel verschillende nationaliteiten, van Litouwen tot aan Cuba. De werkzaamheden zijn heel afwisselend en ik leer elke dag nieuwe dingen. Ook de producten waarmee ik werk zijn heel divers. Zo hebben we alleen al 15 verschillende soorten tomaten en we krijgen ook regelmatig nieuwe producten binnen”. “Wat ik vooral leuk en leerzaam vind aan de opleiding zijn de workshops op locatie. Zo zijn we vorige week nog naar Jan van As in Amsterdam geweest. Jan van As is een versvishandel en een van de partners van HANOS. We kregen daar een rondleiding en heel veel informatie over vis. Volgende week hebben we weer een workshop, dan gaan we koken met vis. Ik vind het heel leuk dat je de theorie meteen in praktijk kunt brengen".  

Wil jij ook werken én leren bij HANOS?

Ben jij na het lezen van Mirjans blog enthousiast geworden over werken én leren bij HANOS? Klik dan op de button voor meer informatie of om je aan te melden. 

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!