Bij HANOS zijn volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Eén van de mensen met een mooie loopbaan binnen HANOS is John de Bruijne, Vestigingsdirecteur van HANOS Delft. Lees hier zijn verhaal.

Een passie voor eten en drinken

Al jong had ik een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Ik volgde de koksopleiding en werkte in de horeca. Tijdens de opleiding wissel je elk jaar van werkgever. In die periode heb ik veel gezien en geleerd. In de horeca is het hard werken. Je werkt in kleine teams, je werkt onder druk en je bent afhankelijk van je collega’s. Dan moet je er echt wel staan. Deze ervaring heeft mij wel gevormd. Na de koksschool groeide ik door tot eindverantwoordelijke in de keuken.

Eerste kennismaking

Het restaurant waar ik werkte was klant bij ISPC* in Utrecht. De opening van hun nieuwe vestiging in Bodegraven was indrukwekkend. Een uitgebreid assortiment en hele mooie productpresentaties. Als liefhebber sprak mij dit ontzettend aan.
Na een paar jaar wilde ik me oriënteren op een andere baan, maar was nog niet van plan de horeca uit te gaan. Ik had in mijn netwerk aangegeven dat ik op zoek was naar een andere baan, zo ook bij onze accountmanager van ISPC. De accountmanagers hebben een groot netwerk, hebben veel contact met hun klanten in de regio en horen dus ook nog wel eens wat.

Een onverwacht telefoontje

De volgende dag werd ik gebeld door ISPC. Of ik bij hen wilde komen werken als Chef Poelier. Ik had hier helemaal geen specialistische kennis van, maar zij zagen kansen. Ze kenden mij als kok en zochten iemand die de commerciële link kon zijn tussen de klanten en de afdeling. Ik nam de uitdaging aan. Het eerste halfjaar heb ik wel getwijfeld, want je krijgt een heel ander leven dan in de horeca. Toch heb ik doorgezet en heb ik een hele leuke tijd gehad als poelier.

Vervolgstappen

Ik had goed contact met de klanten en kon goed met hen sparren over de mogelijkheden en kansen. Ook zag ik kansen voor mijzelf binnen ISPC. Ik had meer ambities, wilde een volgende stap maken en groeide door tot Accountmanager voor regio "Het groene hart". Ik wist de weg in de regio, kende de koks en kon op die manier mijn rol goed invullen. Klanten hadden vertrouwen in mij, omdat ik zelf uit de horeca kwam en dus goed met hen mee kon denken.

Een onzekere tijd

Een onzekere tijd brak aan. Na 5 jaar als Accountmanager gewerkt te hebben, sloot ISPC Utrecht haar deuren. Ik wilde niet afwachten wat er ging gebeuren, dus besloot zelf iets anders te zoeken. Ik werd accountmanager bij een andere organisatie, maar zat daar niet goed op mijn plek. In dat jaar werd ISPC overgenomen door HANOS en werd ik gevraagd om terug te komen als Vestigingsmanager HANOS Utrecht.
HANOS Utrecht

Mooie ontwikkelingen

De vestiging moest helemaal opnieuw opgebouwd worden. Er was geen omzet meer. We begonnen met opbouwen, verbreedden het assortiment en creëerden meer mogelijkheden om een mooie vestiging neer te zetten. We groeiden hard in ontwikkeling en in omzet, groeiden uit ons jasje en moesten verbouwen. 7 jaren en vele mooie ontwikkelingen later was het tijd voor een volgende stap.
HANOS Delft

Van Utrecht naar Delft

In Delft was net een nieuwe vestiging gebouwd en deze stond nog in de kinderschoenen. Een groot pand met grote verwachtingen. Het is mijn missie om deze vestiging zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Met de hoogste kwaliteit en de beste service. De vestiging groeit hard, vooral na Corona. Om onze medewerkers te bedanken voor hun betrokkenheid organiseren we regelmatig een personeelsfeestje of een leuke activiteit.

Mijn toekomst bij HANOS

Ik vind HANOS een fantastisch mooi bedrijf om voor te werken. We werken met mooie producten, leuke collega’s en er zijn volop kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en om door te groeien. We zijn succesvol en hebben veel aandacht voor onze mensen. Wat je aandacht geeft, groeit. Er gebeurt veel, we zijn altijd in beweging.
Ik voel me heel erg thuis bij onze vestiging in Delft, maar misschien is er in de toekomst nog wel meer mogelijk. Ooit zou ik nog wel eens willen kijken of ik op een andere manier waarde kan toevoegen aan de organisatie, het liefst in combinatie met de vestiging Delft. Wie weet wat er in de toekomst op mijn pad komt!
Blog Vestigingsdirecteur Delft

Enthousiast na het lezen van dit blog?

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet ben jij de volgende die het ver schopt bij HANOS!