Aventus start InCompanyLogistics opleiding met zes logistiek- en transportbedrijven uit de regio

“We hebben dit programma opgezet omdat studenten graag praktijkgericht leren. Door samen te werken met bedrijven kunnen we het curriculum beter laten aasluiten op de praktijk en kunnen studenten sneller zien hoe ze hun opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen. Ook kunnen we sneller inspelen op de ontwikkelingen in de branche".

Raimond Bartelink

lid college van bestuur Aventus

“Het is mooi om te zien dat bedrijven met een overlap samenwerken voor een groter doel. We zetten de studenten en potentiële werknemers centraal en het geeft een impuls aan het werkgeverschap.”

Wendy Thomassen

HR manager Thomassen Transport

Aventus is een mbo en vavo school met locaties in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Op deze locaties bieden wij 170 verschillende opleidingen aan voor bijna 12.000 studenten. Samen met 1200 collega’s en 4300 bedrijven in de regio geloven wij: samen leer je meer! We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen met bedrijven, andere scholen en gemeenten. We hebben oog voor de mens achter de student, we bieden een basis waar ze zich thuis voelen en nieuwsgierig leren ontdekken wie ze zijn. Zo helpen we onze studenten zichzelf te ontwikkelen tot de professionals van de toekomst.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!