Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Als je aan de slag gaat voor één van onze vestigingen dan ben jij hét visitekaartje van HANOS.

Het bezorgen van een glimlach

Als Chauffeur bij de HANOS groothandels zorg je voor de dagelijkse levering van voorraden aan horecagelegenheden. Van luxe hotels en sterrenzaken tot aan lokale cafetaria’s en de kroeg op de hoek. Dagelijks kom je in contact met een vaste klantenkring waar je dus ook een band mee opbouwt.

Chauffeurs

Ook binnen onze distributiecentra kun je als chauffeur aan de slag. Dagelijks zorg je ervoor dat onze goederen binnen onze vestigingen op voorraad zijn. Je bent hierdoor een belangrijke schakel binnen ons logistieke proces en hebt veel contact met collega’s door het hele land. Kortom, een tijdige en volledige levering is elke dag weer ontzettend belangrijk voor onze klanten. Dat weet jij als geen ander en daar zet jij je iedere dag weer graag met veel enthousiasme voor in.

Andere functies

Het werken in de transport betekent niet alleen dat je aan de slag kunt gaan als chauffeur. ook in andere functies hebben wij van alles te bieden. Wat denk je bijvoorbeeld van een baan als bijrijder, of het inplannen van alle bezorgingen? Als transportplanner doe je dit voor zowel de klanten als voor de groothandels. In iedere windstreek van het land bieden we functies aan in onze bezorgingstak!

Vacature binnenland Chauffeur B C of CE bij HANOS Nederland
Vacature binnenland Chauffeur B C of CE bij HANOS Nederland
Vacature binnenland Chauffeur B C of CE bij HANOS Nederland
Vacatures HANOS bijbaan oproepkracht bijverdienen salaris fulltime parttime ervaring

Nooit meer een vacature missen?