Als je het hebt over bijzondere loopbanen bij HANOS, dan kan Sandeep je daar zeker meer over vertellen! Sandeep begon als Medewerker AGF, werkte een jaar op het bedrijfsbureau en is nu Supervisor Kassa & Receptie, waar voor hem alles samenkomt.


De gouden tip

Op mijn 16e had ik een bijbaantje op AGF-afdeling van een supermarkt. We verkochten daar ook Surinaamse groenten en fruit, dat rechtstreeks vanaf Schiphol bij ons binnen kwam. Ik ken deze soorten uit mijn eigen cultuur en vond deze aanvulling op het assortiment daarom al interessant. Ik leerde steeds meer over de verschillende groenten en fruit. Van deze supermarkt ging ik op de AGF-afdeling van een andere supermarkt werken, dichtbij HANOS. Ondertussen rondde ik mijn opleiding af, maar wist niet goed wat ik wilde. Ik werd getipt over de vacature Medewerker AGF bij HANOS. Ik solliciteerde, mocht op gesprek komen en een week later kon ik al beginnen. 

Veel geleerd

Ik was vooral onder de indruk van de grootte van de afdeling. De AGF-afdeling is hier zeker drie keer zo groot als de supermarkt waar ik hiervoor werkte. Ik had door mijn vorige werk al interesse in groente en fruit, maar bij HANOS werd het pas echt interessant. Ik heb hier zo veel geleerd over de verschillende producten en de eigenschappen ervan. Bijvoorbeeld van welke citroenen je de beste limoncello kunt maken. Het leuke van werken bij HANOS is dat de koks die in de winkel komen precies weten wat ze willen en ze weten wat ze kopen. Na een paar jaar werd ik gevraagd voor een andere functie.

Uitstapje naar het bedrijfsbureau

Bij het bedrijfsbureau zochten ze een nieuwe collega en ze vroegen of ik dat leuk zou vinden. Ik wilde dit wel proberen. Hier was ik vooral bezig met voorraadbeheer en deed de bestelling bij leveranciers en ons eigen distributiecentrum. Ik kwam erachter dat ik toch liever in de winkel zelf bezig was. Ik vind het leuk om problemen op te lossen, zoals een printerstoring of problemen met de handscanner verhelpen. Ik heb dit met mijn leidinggevende besproken. Ze dachten met me mee met andere mogelijkheden binnen HANOS. Toen de functie Supervisor Kassa & Receptie vrijkwam, werd mij deze functie voorgesteld. 

Weer terug in de winkel

In deze functie houd ik mij bezig met het leiding geven aan de kassa- en receptiemedewerkers. ’s Morgens begin ik met openen. Ik help de kassamedewerkers met dubbel aangeslagen producten verwijderen, met het beantwoorden van vragen van klanten en ik houd in de gaten of alles goed verloopt. Als er klachten zijn kunnen ze bij mij terecht, maar gelukkig komt dat niet vaak voor. Soms is een klant een factuur kwijt, dan sturen we die na. Ook help ik klanten met inpakken van de karren en deze naar de auto brengen. Ondertussen maak ik een praatje met de klant. Ik vind het leuk om de klant te leren kennen.

Bij Kassa & Receptie komt alles samen

Het leukste aan mijn werk is dat bij Kassa & Receptie alles samenkomt. Je hebt niet alleen contact met de klanten, maar ook veel met je collega’s van alle afdelingen. Alles komt hier langs. Je komt je collega’s vaak tegen in je werk en we werken veel samen. De mensen die hier werken weten waar ze het over hebben.

Blog Sandeep

Vrijheid, waardering & plezier!

In mijn werk heb ik veel vrijheid, zo kan ik mijn werk op een dag zelf indelen. Bij HANOS voel ik me gewaardeerd, zit goed op mijn plek. Ik hoor het ook als ik iets goed doe. Er wordt goed naar je geluisterd. In de eerste lockdown had ik weinig werk. Toen heb ik de bulk op mijn afdeling anders ingedeeld, zodat de orders sneller gepickt kunnen worden. Als je een goed idee hebt, dan krijg je de ruimte om dat uit te voeren. Er wordt goed met je meegedacht hoe je hier met plezier blijft werken. En ik heb leuke collega’s. Er hangt een goede sfeer. We hebben een heel gemêleerd team; dames, heren, jong, oud en uit verschillende culturen. Bijna iedereen kent elkaar. Het is zeker geen saaie boel!

Wil jij ook een baan met toekomstperspectief?

Ben jij na het lezen van dit blog benieuwd welke mogelijkheden HANOS voor jou heeft? Bekijk onze vacatures in het overzicht en solliciteer!