Werken bij HANOS

Blog van Robin, Vestigingsmanager HANOS Apeldoorn

Na het volgen van de koksopleiding gaat Robin van der Vegt aan de slag als Zelfstandig Werkend Kok. Al snel komt hij er achter dat de werktijden niet aansluiten bij zijn privésituatie. Robin gaat op zoek naar een nieuwe functie en komt terecht bij HANOS Apeldoorn. Benieuwd hoe Robin is doorgegroeid van Medewerker Vis tot Vestigingsmanager?

Werken bij HANOS

Blog van Mirjan, Vakspecialist Vers in opleiding

Mirjan scoorde tijdens haar bezoekje aan de banenmarkt in één dag een baan én een opleiding! Afgelopen najaar startte ze met haar nieuwe baan en opleiding. In haar blog lees je wat deze combinatie zo leuk maakt!

Werken bij HANOS

Blog van Bren, Afdelingschef Wild & Gevogelte

Na een aantal jaren in de horeca gewerkt te hebben stuurt Bren een open sollicitatie naar HANOS Nijmegen. Benieuwd waarom hij hier zo graag werkt en waar zijn paarse hart sneller van klopt?

Werken bij HANOS

Blog van Jeroen, Logistiek Manager

Jeroen werkt al 18 jaar bij HANOS. Hij begon als orderpicker en groeide door naar Logistiek manager. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden begeleidt hij realisten. Hiervoor volgde hij de Harrie training.

Werken bij HANOS

Blog van Armando, Servicemonteur bij Van Gestel

Armando werkt sinds 3 jaar als Servicemonteur bij Van Gestel en vertelt je graag waarom hij het hier zo naar zijn zin heeft!

Werken bij HANOS

Blog van Zino, Hoofd Bedrijfsbureau

Doorgroeimogelijkheden binnen HANOS, daar kan Zino je alles over vertellen! 9 jaar geleden startte hij met een bijbaantje als Orderpicker bij HANOS Amsterdam en nu is hij Hoofd Bedrijfsbureau. Zijn verhaal lees je in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Peter, Medewerker Patisserie

Peter jaagt zijn droombaan na en verhuist straks mee naar Maastricht, waar hij aan de slag gaat als Medewerker Patisserie. Je leest er alles over in zijn blog!

Werken bij HANOS

Blog van Sandeep, Supervisor Kassa & Receptie

Als je hebt over bijzondere loopbanen bij HANOS, dan kan Sandeep je daar zeker meer over vertellen! Sandeep begon als Medewerker AGF, ging naar het bedrijfsbureau en is nu Supervisor Kassa & Receptie. Je leest er alles over in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Pascal, Vrachtwagenchauffeur i.o.

Pascal werkt al 20 jaar bij HANOS Valkenburg. Onze nieuwe vestiging in Maastricht biedt veel kansen, zo ook voor Pascal. Je leest erover in zijn blog.

HANOS Maastricht

Blog van Kim, Medewerker AGF

Kim Jacobs (30) is sinds vorig jaar juni in dienst bij HANOS. Na een burn-out kwam ze via een re-integratiebureau bij HANOS in dienst. Inmiddels gaat het een stuk beter met Kim en werkt zal ruim een jaar met plezier bij HANOS.

Werken bij HANOS

Blog van Rick, Vrachtwagenchauffeur (i.o)

Rick solliciteerde op de vacature Vrachtwagenchauffeur in opleiding bij HANOS Heerenveen. Inmiddels heeft hij zijn rijbewijs C en werkt hij als Vrachtwagenchauffeur. In dit blog lees je zijn verhaal.

Werken bij HANOS

Blog van onze Vestigingsdirecteur in Delft

John de Bruijne is vestigingsdirecteur van HANOS in Delft. Lees hier zijn verhaal...

Werken bij HANOS
Stage

Blog van onze stagiair marketing

Justin ten Hove (25) volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan het Aventus in Deventer en loopt sinds februari stage op de afdeling Marketing. Lees hier wat zijn stage zo leuk maakt!

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!