HANOS en Aventus bundelen krachten voor een nieuwe mbo niveau 3 opleiding Vakspecialist Vers

"We zijn supertrots dat we nu de volgende generatie vakspecialisten gaan opleiden. Door de samenwerking met Aventus dragen we nog meer bij aan een duurzame verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Zo kunnen onze medewerkers zich verder ontwikkelen, een MBO-diploma halen en wij kunnen de komende jaren de kwaliteit blijven leveren die onze klanten van ons verwachten."

Hans Rodenhuis

HR Directeur HANOS

“De gezamenlijke ambitie van HANOS en Aventus is het creëren van een duurzame samenwerking op het gebied van scholing en kennisuitwisseling. Het uiteindelijke doel is het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het waarborgen en optimaliseren van de kwaliteit van diensten van HANOS, en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.”

Petjo Molenaar

Sectordirecteur Aventus

Aventus is een mbo en vavo school met locaties in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Op deze locaties bieden wij 170 verschillende opleidingen aan voor bijna 12.000 studenten. Samen met 1200 collega’s en 4300 bedrijven in de regio geloven wij: samen leer je meer! We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen met bedrijven, andere scholen en gemeenten. We hebben oog voor de mens achter de student, we bieden een basis waar ze zich thuis voelen en nieuwsgierig leren ontdekken wie ze zijn. Zo helpen we onze studenten zichzelf te ontwikkelen tot de professionals van de toekomst.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!