Lijkt het je wat om Chauffeur te worden? Bij HANOS bieden wij mogelijkheden om opgeleid te worden als Chauffeur C! Als Chauffeur in Opleiding word je in de gelegenheid gesteld om te werken en leren tegelijk. Na het behalen van je rijbewijs C kan jij aan de slag als Vrachtwagenchauffeur! Wij vertellen je graag hoe dit in zijn werk gaat.

Meer dan het halen van je papieren

Om je te ontwikkelen tot een ervaren vrachtwagenchauffeur zijn er een aantal stappen; het opdoen van ervaring in de logistiek, het behalen van je rijbewijs en het opdoen van ervaring als Chauffeur. HANOS biedt deze mogelijkheid!
Allereerst is het belangrijk dat je ervaring opdoet met het logistieke proces binnen HANOS. Heb jij al wat ervaring met de logistiek als bijvoorbeeld magazijnmedewerker? Dan zal je dit gedeelte sneller doorlopen. Heb je dit niet? Dan krijg je de tijd om dit te leren.
Betaalde opleiding tot chauffeur met baangarantie bij HANOS vacatures
Betaalde opleiding tot chauffeur met baangarantie bij HANOS vacatures

Logistiek & Gastvrijheid

Als persoon ben jij enthousiast over werken in de Logistiek en Transport, maar de Horeca en gastvrij zijn ligt jou ook. Jij bent straks namelijk het aanspreekpunt én het visitekaartje van HANOS. Dagelijks breng jij onze versproducten rond bij onze klanten en bouw je een band met ze op. Je vindt het leuk om hier en daar een praatje te maken en zorgt ervoor dat zij tevreden zijn met een tijdige en volledige levering. Zonder jou kunnen zij immers hun dienstverlening niet voortzetten.

De weg op

Voordat je in één van onze mooie paarse vrachtwagens kan rijden, moet je de juiste papieren behalen. HANOS begeleidt hierin. Tijdens de lessen zal je eerst in de functie van bijrijder / orderpicker / logistiek medewerker aan de slag gaan. Zo krijg je een goed beeld van een dag als Chauffeur C bij HANOS. Als je uiteindelijk je rijbewijs hebt kan het echte werk beginnen: de weg op. In de omgeving van de vestiging waarin je werkzaam bent krijg jij een route toegewezen met vaste klanten. Dit kan zijn bij de cafetaria in het centrum of een luxe hotelketen midden in de bossen. Om deze reden heb je naast het behalen van je rijbewijs ook de tijd nodig om je rijervaring verder te ontwikkelen. Op het moment dat jij over genoeg zekerheid en vaardigheden beschikt ga je dan echt zelfstandig aan de slag als Chauffeur C.
Betaalde opleiding tot chauffeur met baangarantie bij HANOS vacatures

Benieuwd hoe een dag als Chauffeur er uit ziet?

Bekijk het filmpje hiernaast en ervaar, door de ogen van onze collega Nathan, hoe een dag van een Chauffeur C er uit ziet. Ben je nou enthousiast geworden? Neem dan een kijkje bij onze vacatures:
Betaalde opleiding tot chauffeur met baangarantie bij HANOS vacatures

Nooit meer een vacature missen?