Mark volgde de opleiding tot horecaondernemer. Eenmaal aan het werk vielen de werktijden (avonden en weekenden) toch erg tegen. Hij vond een baan in de horeca waar hij dagdiensten had, maar dat bedrijf ging failliet toen hij daar nog maar kort in dienst was. In zijn zoektocht naar een horeca gerelateerde baan (maar geen horeca werktijden), kwam hij een vacature bij HANOS tegen.
Hij startte als Orderpicker op de Kaas- en Zuivelafdeling. Al snel mocht hij de bestellingen voor Zuivel gaan doen en niet veel later kwamen daar ook de bestellingen voor Kaas bij. Toen de afdelingschef wegging, heeft hij deze functie overgenomen. Bij HANOS zijn veel doorgroeimogelijkheden. Als wilt en je laat het zien, dan kun je ver komen.
Ik vind het heel interessant dat één soort product een ontzettend breed assortiment heeft. Zoveel verschillende soorten en smaken. Van hele jonge Graskaas tot aan een pittige Roquefort. Je kunt je binnen HANOS specialiseren in kaas. Er worden tal van cursussen aangeboden, zowel intern als extern. Je kunt cursussen volgen aan de HANOS Academie en laatst kregen we bijvoorbeeld een 3-daagse kaastraining van externe specialisten.
Het leukste is de afwisseling. Tegenwoordig doe ik ook het kantoorwerk erbij, zoals roosters maken. Daarnaast heb ik veel klantcontact. De klanten die hier komen hebben de tijd en ze stellen andere eisen aan de kennis van de medewerkers. Ze willen om advies en staan open voor onze suggesties. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om samen met de klant een kaasplank samen te stellen. Als de klant vervolgens tevreden de afdeling verlaat, word ik daar heel blij van.
Op onze afdeling zijn we best flexibel met de werktijden. Zo werk ik vaak van 4:30 tot 13:30 uur, zodat ik de kinderen van school halen. Die flexibiliteit vind ik echt een pré.
Er is een goede werksfeer. Met de collega’s hebben we een fijne samenwerking. We maken veel plezier samen. We lachen veel en dollen graag een beetje met elkaar, maar we kunnen ook alles met elkaar bespreken.
Ben jij na het lezen van Marks blog enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer. En wie weet word jij onze nieuwe collega!
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.