Werken binnen onze inkoop afdelingen

Hectiek en dynamiek horen bij de inkoop van producten. Het werkgebied van onze inkopers strekt zich uit over de hele wereld. De beste producten worden ingekocht onder een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Vanuit de inkoopafdelingen is er frequent contact met de collega's in de groothandels en worden er artikelmutaties uitgevoerd. Ook hebben de inkopers veel contact en onderhandelen ze met zowel Nederlandse als buitenlandse leveranciers over prijsafspraken, acties en assortimenten. Onze inkopers voeren onder meer jaargesprekken, behandelen offertes en volgen prijsontwikkelingen in de markt op de voet.

Past deze omschrijving jou ook, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op openstaande inkoop vacatures.

Meer over onze Inkoop functies

Inkoop Food

De inkopers zijn verantwoordelijk voor de inkoop van een zeer divers assortiment food producten met ondermeer semi verse producten. Iedere inkoper heeft een eigen productcategorie in beheer, waaronder; kaas en zuivel, patisserie, wijn en gedistilleerd, DKW-producten, delicatessen en import food.

Inkoop Non-food

De inkopers zijn verantwoordelijk voor de inkoop van diverse non-food productgroepen en hebben een eigen productcategorie in beheer, waaronder: glas, porselein, textiel, apparatuur, schoonmaakartikelen, horecabenodigdheden, potten en pannen, bestek, meubilair en kantoorartikelen.

Inkoop Vers

De inkopers zijn verantwoordelijk voor de inkoop van diverse versproducten. Naast de dagelijkse administratieve inkoopverplichtingen vindt er veel (internationaal) telefoonverkeer plaats met onder andere collega's in de groothandels en leveranciers.

Hectiek en dynamiek horen bij de inkoop van versproducten. Snelheid is altijd geboden. Elke dag kent vele uitdagingen en dat maakt een job op deze afdeling zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde.