Werken binnen onze groothandelsfuncties

Onze collega's in de vestigingen zijn experts binnen hun werkgebied en zorgen voor een tevreden klant. Zo hebben onze foodprofessionals veel verstand van levensmiddelen, dat maakt adviseren van de klanten eenvoudig en effectief. En op onze non-foodafdelingen vind je de medewerkers die een voorliefde hebben voor alles wat niet met verse producten te maken heeft, maar wat niet kan ontbreken om een horecazaak draaide te houden.

Ben jij die klantgerichte professional met veel productkennis en wil je graag werken met een wereldsassortiment, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op openstaande vacatures binnen onze vestigingen.

Meer over onze horeca groothandelfuncties

Werken als Food professional

Op de HANOS foodafdelingen profiteert de klant van het gemak van alles onder één dak. Het totaalassortiment foodproducten omvat werkelijk alles wat er aan levensmiddelen nodig is voor de horeca- en bedrijvenmarkt. Natuurlijk vind je bij ons alle ‘bekende’ merken tegen concurrerende prijzen, maar ook heel veel topproducten onder een eigen HANOS-label. De HANOS Huismerken zijn dan ook een begrip in de professionele markt!

Onze Food professionals hebben veel verstand van levensmiddelen, dat maakt praten met onze klanten makkelijk.

Werken als Non-food professional

HANOS biedt een uitgebreid assortiment eersteklas non-food horecaproducten. Onder één dak worden horecakeukens, horecameubilair, horeca-apparatuur, horecabenodigdheden en bedrijfskleding gepresenteerd. Natuurlijk verkoopt HANOS ook disposables, bestek, hotelkaarsen, glaswerk, sfeerartikelen, verlichting, menumappen, kassa’s en kantoorartikelen als een printer, laptop of pennen.

Werken bij de Receptie

De medewerkers van de receptie zijn het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van de HANOS-vestiging. Zij zijn verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen en begroeten van onze klanten en bezoekers. Waar gevraagd wordt extra informatie verstrekt en worden vragen beantwoord.

Verder nemen zij inkomende telefoongesprekken aan, handelen deze op juiste wijze af en verrichten lichte ondersteunende administratieve werkzaamheden, zoals post- en mailbehandeling, het verzorgen van inschrijvingen en het aanmaken van klantenpassen.

Werken bij de Kassa

Als kassamedewerker ben je voor de klant vaak het ‘gezicht’ van de HANOS-vestiging, vandaar dat sociale vaardigheden erg belangrijk zijn in deze baan.

De medewerkers van het kassateam zorgen gezamenlijk voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten, van prettige service tot een juiste factuur. Van hen wordt verwacht dat de klant vlot en netjes geholpen wordt en vriendelijk te woord wordt gestaan. Het gaat om de afsluiting van het verkoopproces, dus het is van belang dat de klant met een goed gevoel onze vestiging verlaat.

Werken bij de afdeling Orderintake

Deze afdeling draagt zorg voor een optimale verwerking van de orders. De medewerkers hebben telefonisch contact met klanten en checken de bestellingen. Er wordt met name gekeken of de orders tijdig binnengekomen en verwerkt zijn. Bestellingen worden door de klant onder meer online via de website geplaatst en vervolgens verwerkt in het Warehouse Management Systeem (WMS) ten behoeve van het magazijn.

Nadat de orders afgehandeld zijn door de medewerkers van het magazijn, komen deze bij de afdeling orderintake binnen. Vervolgens kunnen de medewerkers van deze afdeling de facturen voor de bestelde artikelen opmaken. Daarnaast worden retourbonnen en emballagebonnen administratief verwerkt.

Werken in het Grand Café

In het Grand Café van onze horecagroothandel kunnen onze klanten tijdens of na het aanschaffen van de producten een kopje koffie of thee drinken, maar ook van een lunch of warme maaltijd genieten. Daarnaast is dit een plek waar klantgesprekken plaatsvinden. De menukaart wisselt per seizoen en de kwaliteit van de gerechten is uiteraard passend bij onze organisatie.

De werkomgeving is vergelijkbaar met die van een horecaonderneming. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of bereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant.

Werken als Kerstpakketten specialist

In Apeldoorn is onze kerstpakketten- en relatiegeschenkencentrale gevestigd. Onze Kerst- en Relatiegeschenkencentrale stelt jaarlijks honderdduizenden kerstpakketten en relatiegeschenken samen en levert deze volledig volgens wens bij de afnemers aan. Dit vergt een strakke planning en een flexibele organisatie.

Daarnaast is in elke HANOS groothandel een sfeervol ingerichte showroom aanwezig waar klanten in alle rust ideeën kunnen opdoen om een kerstpakket of relatiegeschenk samen te stellen.