Werken binnen onze groothandelsfuncties Vers

De versinkopers en -verkopers houden zich voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van dagverse producten. HANOS heeft versproducten van de hoogste kwaliteit. Onze versspecialisten zorgen ervoor dat deze in onze groothandels onder optimale condities worden gepresenteerd en verkocht. Om topkwaliteit te kunnen bieden zijn onze medewerkers van het grootste belang.

Heb jij een voorliefde voor versproducten en bezit je het vakmanschap om met topkwaliteit te werken, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op openstaande vers vacatures.

Meer informatie over onze groothandelfuncties Vers

Werken op de AGF-afdeling

HANOS levert een totaalassortiment aardappelen, groenten en fruit. Het assortiment groenten en fruit lijkt eindeloos en de producten komen uit alle werelddelen. Misgrijpen is er niet bij, alles is op voorraad. Een rondje lopen over onze AGF-afdelingen is dan ook een ontdekkingsreis langs zeer uiteenlopende geuren, kleuren en vormen. HANOS is een horecagroothandel, maar onze klanten hoeven niet alles groot in te kopen. Ook voor kleinere hoeveelheden kunnen zij bij ons terecht.

Onze medewerkers op de AGF-afdeling geven graag een deskundig advies over hoe onze verschillende AGF-producten te verwerken tot de meest heerlijke gerechten, maar ook hoe de producten zo lang mogelijk vers te houden.

De meeste medewerkers hebben een achtergrond in de horeca of werkten al jaren met groenten en fruit in bijvoorbeeld een groentewinkel.

Werken op de Visafdeling

Dagelijks kopen onze inkopers de beste kwaliteit vis in zodat ook alleen vis van diezelfde kwaliteit over de HANOS toonbank gaat. Onze inkopers staan continue in contact met leveranciers, vissers en organisaties in de visbranche om zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen. Zo hebben we optimale voeling met de markt en verwezenlijken we onze hoge kwaliteitseisen.

Met samenwerkingspartner Versvishandel Jan van As streven we naar een continue verbreding van het assortiment met noviteiten en willen we voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten die op ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Het brede aanbod vis en schaal- en schelpdieren wordt van over de hele wereld elke dag vers aangevoerd. Zo kunnen we de vis en visproducten die we verkopen toespitsen op de vraag van onze klanten.

Onze collega's op de visafdeling hebben veelal jaren ervaring met vis en visproducten. Daarnaast denken zij graag mee met onze klanten over de verwerkingsmogelijkheden van de verschillende soorten vis.

Werken op de Kaas-, Zuivel- en Convenience-afdeling

Op de afdeling Kaas, Zuivel en Convenience wordt een keur aan kwaliteitsproducten overzichtelijk gepresenteerd in permanent gekoelde ruimtes om de hoge kwaliteit te waarborgen.
Voorverpakte kaas of vers van het mes, de keus is aan onze klant. Als kaasland bij uitstek hebben wij natuurlijk alle prachtige kazen van eigen bodem en een hele range producten onder HANOS label. Wij zien het als een uitdaging om een zo groot mogelijk assortiment kaasproducten van buiten de landsgrenzen te presenteren, rechtstreeks geïmporteerd.

Ook het zuivelassortiment biedt een ruime keuze. Waaronder melkproducten, (kruiden)roomboter, verse eieren en eiproducten, desserts, kwark en slagroom.
En het assortiment Convenience bestaat uit een uitgebreid pakket maaltijden en maaltijdcomponenten, verse pasta's, oriëntaalse gerechten, soepen, sauzen, quiches en longueurs. Maar ook een werelds aanbod in tapas, antipasti, verse tapenade, zongedroogde tomaten, gevulde wijnbladeren, olijven en peperoni. Gegarandeerd verse producten van gelijkblijvende kwaliteit, op klassieke wijze bereid.

Een voorliefde voor kaas en zuivel is een vereiste om op deze afdeling te kunnen werken, onze collega's zijn zeer leergierig om alles te weten te komen over de verschillende soorten en smaken.

Werken op de Patisserie-afdeling

De afdeling Patisserie staat vol met ingrediënten die zijn geselecteerd op hun natuurlijke smaak, zo ontstaan de lekkerste creaties. Het assortiment is compleet; van grondstoffen tot halffabricaten en uiteraard heel veel prima kant-en-klaarproducten. Het aanbod is innovatief en inspirerend.

Voor een high tea of grand dessert kunnen onze klanten tevens kiezen uit tal van smaakvolle kleine creaties. Deze kunstwerkjes zijn een lust voor het oog.

Werken op de Vlees en vleeswarenafdeling

Bij HANOS staan onze slagerijen garant voor het beste van het beste vlees. De HANOS-slagerijen werken volledig volgens de laatste HACCP-kwaliteitszorgrichtlijnen met permanent gekoelde ruimtes en klimaatbeheersing. De strengste eisen op het gebied van hygiëne en vakmanschap worden nageleefd.

Onze shockfreezers zorgen ervoor dat het diepvriesvlees van prima kwaliteit is. Het brede assortiment komt uit alle delen van de wereld.

Uiteraard ontbreken ook de exclusieve streekproducten niet, zoals Drents Hoogveenlam, Vechtdalrund en Livarvarken. Naast het vleesassortiment levert HANOS ruim 500 vleeswarenvariaties, heel en gesneden.

In alle HANOS-vestigingen hebben wij deskundige slagers in dienst om onze klanten te adviseren over de verwerking, bereiding, houdbaarheid en verkrijgbaarheid van de verschillende vleessoorten.

Werken op de Wild en Gevogelte-afdeling

HANOS is al jaren toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door gaan wij op jacht naar de beste wildproducten. Nergens in Europa vindt men zo’n groot assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur als bij HANOS. Zowel gevogelte, grof als klein wild wordt deskundig, onder optimale omstandigheden, verwerkt in de HANOS wildfabriek in Apeldoorn.

HANOS is niet alleen gespecialiseerd in Nederlands wild, maar we voeren ook wild van topklasse aan uit onder meer Schotland en Zuid-Afrika. Kenmerkend voor HANOS is deze veelzijdigheid.