Werken binnen onze commerciële afdelingen

Ons verkoopteam kenmerkt zich door klantgerichte service met vakkundig advies. Dagelijks zijn onze accountmanagers onderweg om contact met bestaande relaties te onderhouden en hen te informeren over ontwikkelingen in de markt. Bij een bezoek aan potentiële klanten draait het vooral om het informeren over en het overtuigen met het brede scala aan producten en diensten welke HANOS te bieden heeft.

Daarnaast zijn onze horecagroothandels een unieke uitvalbasis om de daad bij het woord te voegen en klanten te laten ruiken en proeven van het enorme assortiment en de laatste innovaties.

Ben jij commercieel ingesteld en spreekt de horeca je aan, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op openstaande vacatures.

Meer over onze commerciële functies

Onze accountmanagers zijn verantwoordelijk voor onze klanten in een specifiek verzorgingsgebied en de uitbreiding van hun klantportfolio. Zij worden daarbij ondersteund door de verkoopbinnendienst en werken tevens nauw samen met de diverse afdelingschefs van onze horecagroothandels.