Wat bieden wij

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je thuis voelt bij HANOS. Dit hangt natuurlijk van een aantal zaken af. Zoals bijvoorbeeld: de bedrijfscultuur, de inhoud van de werkzaamheden, een goede werksfeer, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, tevreden klanten en natuurlijk je eigen inbreng. Ook de arbeidsvoorwaarden spelen daarbij een belangrijke rol; een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HANOS kent, afhankelijk van je functie, diverse regelingen en vergoedingen waarvoor je als medewerker in aanmerking kunt komen. Jouw gezondheid is een groot goed. Daarom investeren wij graag in de gezondheid van onze medewerkers, onder meer door in de werkomgeving zorg te dragen voor goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast stimuleren wij jou met de bedrijfsregelingen, zoals het HANOS Fietsplan en HANOS Bedrijfsfitness, om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Ontwikkeling en doorgroei

De kwaliteit van onze medewerkers bepaalt de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijft ontwikkelen. We hebben een studieregeling die het mogelijk maakt om diverse relevante opleidingen en trainingen te volgen. Dat kan via ons eigen opleidingshuis of extern plaatsvinden.

HANOS is continue in beweging en wil zich net als jij blijven ontwikkelen en vernieuwen. Daarbij staan wij open voor de inbreng van onze medewerkers. HANOS heeft daarom een Centraal Overleg Orgaan (COO). Dit is een medezeggenschapsorgaan waarbij de directie en werknemers uit elke HANOS-vestiging vertegenwoordigd zijn. Het overlegorgaan komt minimaal drie keer per jaar bij elkaar om actuele ontwikkelingen en onderwerpen te bespreken en om de organisatie, haar medewerkers en de onderlinge samenwerking verder te versterken.

Binden en Boeien

Wij vinden het als werkgever belangrijk om jou als medewerker te binden aan ons bedrijf, maar ook om je te blijven boeien tijdens je loopbaan bij HANOS. Daarbij spelen de door ons geboden arbeidsvoorwaarden natuurlijk een belangrijke rol. De arbeidsvoorwaarden bij HANOS worden onder meer bepaald door wettelijke regelingen en regelingen uit onze CAO voor de Groothandel in Horecaproducten (CAO GHP).

Verder kennen wij een eigen beloningsbeleid, dat positief afwijkt van de loonschalen in de van toepassing zijnde CAO. Ook gelden voor diverse functiegroepen regelingen als tegemoetkoming voor eventueel te maken kosten bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Collectieve pensioensregeling

Naast het loon vormt onze collectieve pensioenregeling een belangrijk onderdeel van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Daarbij vinden wij het als werkgever belangrijk dat je goed verzekerd bent in geval van arbeidsongeschiktheid, invaliditeit en overlijden. In dit kader hebben wij een aantal collectieve verzekeringen met voordelen voor je afgesloten.

 
Chauffeur
Vestiging:
Valkenburg
Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur in onze vestiging in Valkenburg!
Medewerker Diepvries
Vestiging:
Nijmegen
Ben jij de nieuwe Medewerker Diepvries voor onze vestiging in Nijmegen?!
Medewerker Verkoop Binnendienst
Vestiging:
Haarlem
Ben jij commercieel ijzersterk en behoud je altijd de focus op optimale resultaten? Dan ben je wellicht onze nieuwe Medewerker Verkoop Binnendienst voor onze vestiging in Haarlem!
Medewerker Vis
Vestiging:
Eindhoven
Vertel jij onze klanten welke vissoorten er per seizoen beschikbaar zijn en breng jij de inspiratie over op onze klant? Kom werken bij onze vestiging in Eindhoven!
Financieel controller vastgoed & ontwikkeling
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Voeg jij je bij onze organisatie als financieel controller vastgoed & ontwikkeling?