Uitdagende banen bij HANOS Utrecht

Kies dan voor de baan van jouw toekomst bij ons!

Werk je bij HANOS dan staat je een mooie uitdagende loopbaan te wachten met voldoende ruimte voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

HANOS Utrecht is in 2009 geopend, toen HANOS Nederland de groothandel ISPC overnam. Inmiddels is de groothandel grondig verbouwd en in oktober 2016 heropend. De oppervlakte van 6.000m2 is uitgebreid naar 10.000m2 en is zowel een zelfbedienings- als uitbrenggroothandel met veel ruimte voor alle vers, food- en non-foodproducten.
Wel zo handig, in deze bruisende stad vol horeca; een ultieme plek voor een groothandel. Een groep leuke mensen met een passie voor horeca die ontzettend betrokken zijn bij hun HANOS!

Dacht je uitgeleerd te zijn? Jouw ontwikkeling begint pas hier. Heb je een relevante opleiding afgerond en ben je op zoek naar een baan in een dynamische werkomgeving, waarin ruimte wordt geboden om door te groeien?

Kijk dan eens naar onderstaande vacatures bij HANOS Utrecht!

Uitdagende banen bij HANOS Utrecht

Orderpicker fulltime / parttime

Utrecht | Fulltime
Ben jij de belangrijke schakel in ons logistieke proces en op zoek naar een parttime of fulltime baan? Dan ben je wellicht onze nieuwe Logistiek Medewerker of Orderpicker voor onze afdeling Orderverzameling voor onze...