Wij heten je graag welkom in de wereld van HANOS!

HANOS Internationale Horeca Groothandel

HANOS is een internationale horecagroothandel met vestigingen in Nederland en België. Oprichter en eigenaar, de heer Van der Horst, opende op 17 november 1975 de deuren van de eerste HANOS-groothandel: HANOS Apeldoorn.

Wat ooit begon als een ‘cash and carry’ is inmiddels uitgegroeid tot een zelfbedieningsgroothandel met een vloeroppervlak van ruim 15.000 m2.
Niet alleen deze groothandel is enorm gegroeid, ook de HANOS-organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een groothandelsorganisatie met negentien vestigingen verspreid over Nederland en België.

HANOS Nederland, het hoofdkantoor van HANOS, is tevens gevestigd in Apeldoorn. Net als het eigen distributiecentrum van HANOS, HANOS HIS, van waaruit dagelijks tientallen vrachtwagens, volgeladen met goederen, richting klanten en de eigen vestigingen rijden.

Naast een distributienetwerk met landelijke dekking, heeft HANOS achttien strategisch gevestigde groothandels zodat iedere (horeca)ondernemer in Nederland een HANOS-groothandel in de buurt heeft.

Meer over onze bedrijfsgeschiedenis


Er gaat een wereld voor u open!

Als Internationale Horeca Groothandel maken wij het verschil in de markt voor de foodprofessional. HANOS biedt een totaalconcept van service, verkoop van producten en levering. Het assortiment is compleet en innovatief, de versafdelingen staan bekend om hun topproducten en kundigheid. Bij HANOS werken vakbekwame mensen die klanten graag met raad en daad terzijde staan.

We leggen ons toe op de verkoop van louter kwalitatieve en diverse producten voor scherpe prijzen. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, de klant is koning en geniet van de goede service die we op tal van gebieden leveren.

Kwaliteitszorg, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid. Dat zijn de ingrediënten die HANOS iedere dag opnieuw aan haar klanten biedt. Dit in combinatie met ons partnernetwerk maakt de organisatie een meer dan interessante totaalleverancier om zaken mee te doen.

De kernwaarden en kernactiviteiten hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat onze afnemersgroepen zijn gegroeid en diverser zijn geworden. Onze klanten bevinden zich hierdoor ook in alle delen van de horeca, grootverbruikers- en bedrijvenmarkt.

Meer over onze partners