Nieuws van HANOS over de horeca markt

HANOS inspireert en adviseert

14 maart 2016

De lente staat voor de deur en een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe menukaart, bijpassende tafelaankleding en fris terrasmeubilair.


Lees verder

Interview

De kaart van De Nieuwe Burcht

14 maart 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de chef-kok en de zaakvoerders, Carina de Looy en Werner van de Pol, van De Nieuwe Burcht.


Lees verder

Interview

Nieuw: Lava Servies

1 maart 2016

Maak van ieder gerecht een bijzondere beleving met het Lava servies van Palmer.


Lees verder

Interview

De kaart van Restaurant Stiel

29 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de drie jonge eigenaren van restaurant Stiel.


Lees verder

Interview

Zó internationaal is HANOS

29 februari 2016

Onze specialisten reizen de wereld rond op zoek naar de mooiste producten en trends uit alle windstreken van de wereld.


Lees verder

Interview

Terugroepactie Mars Nederland

25 februari 2016

Heeft u bij ons producten uit de terugroepactie van Mars gekocht? Lees dan hier meer.


Lees verder

Interview

Nieuw: Golden Goose Egg Scrambler

22 februari 2016

Maak in een handomdraai van een normaal ei, een gouden ei. Dé culinaire tip voor Pasen 2016!


Lees verder

Interview

Binnenkort exclusief bij HANOS: Genuine Coconut

18 februari 2016

HANOS wordt de exclusieve importeur van de biologische kokosnoot 'Genuine Coconut'.


Lees verder

Interview

Nieuw: Kebabmes voor professioneel gebruik

17 februari 2016

Nieuw in ons assortiment is het eenvoudig hanteerbare kebabmes voor professioneel gebruik


Lees verder

Interview

Exclusief bij HANOS: klimaatneutrale koffie

16 februari 2016

De impact van klimaatverandering op de koffieproductie is steeds vaker onderwerp van maatschappelijke discussie. Maar hetzelfde geldt voor de impact van koffieproductie- en verwerking op het klimaat.


Lees verder

Interview

Nieuw in ons assortiment

15 februari 2016

Onze specialisten zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die interessant zijn voor u. Op deze pagina treft u hiervan een kleine selectie aan.


Lees verder

Interview

De kaart van Koken&Proeven

15 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de restaurateurs van Koken&Proeven.


Lees verder

Interview

Nieuw in ons assortiment

1 februari 2016

Onze specialisten zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die interessant zijn voor u. Op deze pagina treft u hiervan een kleine selectie aan.


Lees verder

Interview

De kaart van Restaurant P

1 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertelt John Lodge van restaurant P.


Lees verder

Interview

Verandering en vooruitgang

18 januari 2016

Van verruimde openingstijden tot inspiratiedagen.


Lees verder

Interview
 
Medewerker Kassa en Receptie
Vestiging:
Heerlen
Zorg jij ervoor dan onze klanten tevreden terugkeren? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker Kassa en Receptie voor onze vestiging in Heerlen!
Assistent Logistiek Manager
Vestiging:
Haarlem
Ben jij een doenker? Onze nieuwe doener en denker in één? We zijn namelijk op zoek naar een Assistent Logistiek Manager voor onze vestiging in Haarlem!
Medewerker Finance & Control
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Ben jij de proactieve Finance & Control-professional met een passie voor cijfers?
Casemanager Verzuim
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Ben jij in staat om waterdichte verzuimdossiers op te stellen en reduceer jij de schadelast van verzuim tot een minimum? Kom dan werken bij HANOS in Apeldoorn!
Bijrijder
Vestiging:
Breda
Ben jij op zoek naar een baan als Bijrijder? Vind je het leuk met de horecawereld verbonden te zijn en ben je een harde werker? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!