Disclaimer

Admidex B.V. (Kamer van Koophandel: 09066018), hierna te noemen Admidex B.V., verleent u hierbij toegang tot www.werkenbijhanos.nl (“de Website”).
Admidex B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Admidex B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden informatie, diensten en/of vacatures worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie, diensten en/of vacatures kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Admidex B.V.
In het bijzonder zijn alle informatie, diensten en/of vacatures op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Admidex B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze informatie, diensten en/of vacatures liggen bij Admidex B.V.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Admidex B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke onderdelen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 
Medewerker Vulploeg
Vestiging:
Zwolle
Ben jij de nieuwe Vulploeg medewerker voor onze vestiging in Zwolle!?
Medewerker Kaas
Vestiging:
Zwolle
Ben jij een kaaskenner en -liefhebber pur sang; ben jij onze nieuwe kaasspecialist voor onze vestiging in Zwolle?!
Medewerker Emballage
Vestiging:
Zwolle
Ben jij de nieuwe Medewerker Emballage voor onze vestiging in Zwolle!
Culinair Adviseur
Vestiging:
Heerlen
Een professional met passie voor horecaproducten en de vaardigheid deze te delen met onze klanten; ben jij de Culinair Adviseur voor onze vestiging in Heerlen!
Medewerker Finance & Control
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Ben jij de proactieve Finance & Control-professional met een passie voor cijfers?