Kom ook werken bij HANOS!

Welkom op onze vacaturewebsite! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan op ons hoofdkantoor, in onze distributiecentra of bij één van onze vestigingen? Klik dan op onderstaande button om onze openstaande vacatures te bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze job-alert (onderaan de pagina) om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures!

Voor elke stap in jouw carrière

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, je eerste 'echte' baan of wellicht juist de tweede of derde stap; wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's.
Ben jij op zoek naar iets naast je studie of als tweede baan? Bij HANOS bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken. Jij bent tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar voor werk en geeft de dagen aan waarop je ingepland kan worden. Kun je in de vakanties meer werken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ideaal dus om wat bij te verdienen!
Groothandel Vacatures bijbaan fulltime parttime HANOS
Wil jij carrière maken binnen HANOS door verschillende stappen in je loopbaan? Bij HANOS hebben we uitdagingen voor je klaarliggen die dit mogelijk maken! En wist je dat we ook nog partners hebben waarvoor we geregeld op zoek zijn naar nieuwe medewerkers? Ook hier vind je meer informatie over op deze website.
Groothandel Vacatures bijbaan fulltime parttime HANOS Ervaring Opleiding Kennis Solliciteren Vacature
Groothandel Vacatures bijbaan fulltime parttime HANOS Horeca

Nooit meer een vacature missen?