Onze collega's

Onze medewerkers stellen zich dagelijks dienstbaar op voor onze klanten met als doel de beste service te leveren. Bij HANOS zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor verbetering van ons assortiment en de serviceverlening. In onze horecagroothandels, onze distributiecentra en op het hoofdkantoor is iedere HANOS-werknemer een expert binnen zijn vakgebied. In teamverband werkt hij samen met zijn collega's aan de HANOS totaalservice en de kwaliteit van ons diepe en onderscheidende assortiment.

Dit vraagt om vakbekwame, ondernemende medewerkers die een sterke klant- en servicegerichtheid kennen en een actieve bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze organisatie.

Lees de ervaringen van onze collega's

Onze medewerkers vertellen je graag meer over het Werken bij HANOS.

{mediaItemVersion.title}
Veel aardappelen, groenten en fruit
AGF is het domein van vakspecialist Mehmet. Geboren en getogen in het Turkse Alanya, volgde Mehmet zijn hart en werd Nederland zijn thuisland.
Lees verder
{mediaItemVersion.title}
Er valt heel wat te plannen
Planner Gerard heeft al 15 dienstjaren op zijn teller staan. Ondertussen is hij verantwoordelijk voor de juiste inzet van chauffeurs.
Lees verderWerken in een dynamische horecagroothandelfunctie

Werken bij HANOS is dus meer dan enkel het werken in een groothandel. HANOS-medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig op hun vakgebied en geven graag advies over bijvoorbeeld bereiding, recepten en menucalculaties, maar ook over het samenstellen van menu- en wijnkaarten. Op de afdelingen in onze horecagroothandels werken specialisten binnen hun vakgebied, denk bijvoorbeeld aan poeliers, slagers, vinologen, gediplomeerde versmedewerkers en patissiers. Maar ook aan horecavertegenwoordigers, food- en non-foodinkopers, chauffeurs en culinair adviseurs.

Natuurlijk vind je op het hoofdkantoor dezelfde ruime kennis van de horecamarkt. Alle medewerkers binnen bijvoorbeeld de werkgebieden Personeel en Organisatie, Administratie en Marketing en Communicatie delen net als onze collega's in de horecagroothandels eenzelfde passie: de passie voor de 'out-of-home' foodmarkt. 
Medewerker Kaas
Vestiging:
Utrecht
Ben jij een kaaskenner en -liefhebber pur sang; ben jij onze nieuwe Medewerker Kaas voor onze vestiging in Utrecht?
Medewerker Schoonmaak
Vestiging:
Hasselt (België)
Ben jij de Medewerker Schoonmaak die er voor zorgt dat onze kantoren en winkel stralen?
KAM-Coördinator
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Laat jij niets aan het toeval over en staat het coördineren van de kwaliteit en (voedsel)veiligheid bij jou op de eerste plaats? Dan zoeken wij jou als KAM-Coördinator bij HANOS Nederland!
Medewerker Orderverzameling
Vestiging:
Eindhoven
Ben jij de belangrijke schakel in ons logistieke proces? Dan ben je wellicht onze nieuwe Medewerker Orderverzameling voor onze vestiging in Eindhoven!
Medewerker Kassa en Receptie
Vestiging:
Nijmegen
Ben jij het visitekaartje voor onze klanten? Dan ben jij wellicht de nieuwe Medewerker Kassa en Receptie voor onze vestiging in Nijmegen!