Onze bedrijfscultuur

Werken bij HANOS betekent werken in een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. De cultuur is no-nonsense en er is ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor de medewerkers die vakmanschap, eigen initiatief, durf en ondernemerschap tonen, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Om de onderlinge betrokkenheid en de werksfeer verder te verhogen heeft bijna elke vestiging van HANOS een personeelsvereniging die tal van activiteiten organiseert. Dit versterkt de teambuilding en collegialiteit.

Een verslag van deze activiteiten en vele andere wetenswaardigheden over de organisatie en haar medewerkers worden verzameld en enkele keren per jaar gepubliceerd in het mooi vormgegeven personeelsblad.

Kortom, wij streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt en waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling. Wat wij van onze collega's terug vragen is de best mogelijke invulling van ons recept voor klantenservice: vriendelijkheid, inzet, behulpzaamheid, productkennis, goede mentaliteit en sfeer.

Deze wederzijdse samenwerking leidt tot de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, mooie resultaten en verdere ‘groei en bloei’ voor onze organisatie in zijn geheel.

 
Medewerker Kaas
Vestiging:
Utrecht
Ben jij een kaaskenner en -liefhebber pur sang; ben jij onze nieuwe Medewerker Kaas voor onze vestiging in Utrecht?
Medewerker Schoonmaak
Vestiging:
Hasselt (België)
Ben jij de Medewerker Schoonmaak die er voor zorgt dat onze kantoren en winkel stralen?
KAM-Coördinator
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Laat jij niets aan het toeval over en staat het coördineren van de kwaliteit en (voedsel)veiligheid bij jou op de eerste plaats? Dan zoeken wij jou als KAM-Coördinator bij HANOS Nederland!
Medewerker Orderverzameling
Vestiging:
Eindhoven
Ben jij de belangrijke schakel in ons logistieke proces? Dan ben je wellicht onze nieuwe Medewerker Orderverzameling voor onze vestiging in Eindhoven!
Medewerker Kassa en Receptie
Vestiging:
Nijmegen
Ben jij het visitekaartje voor onze klanten? Dan ben jij wellicht de nieuwe Medewerker Kassa en Receptie voor onze vestiging in Nijmegen!