Privacy Statement

Privacy statement WerkenbijHANOS.nl
Dit privacy statement beschrijft hoe HANOS omgaat met persoonsgegevens die via werkenbijhanos.nl verkregen worden. Rechten over hoe met persoonsgegevens wordt omgegaan kunnen worden ontleend aan de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP).
Wet bescherming Persoonsgegevens
Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. De WBP helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP persoonsregistraties kent rechten toe aan een ieder. Deze zijn opgesomd in artikel 29 (verzoek om mededeling of de verzoeker in de persoonsregistratie voorkomt), artikel 31 (verzoek van een geregistreerde zijn persoonsgegevens te verbeteren of te verwijderen) en artikel 32 (verzoek om mededeling omtrent verstrekking aan derden).
Op grond van de WPD dient, voordat persoonsgegevens worden verwerkt, de persoon daarvan op de hoogte gesteld te worden. Tevens dient het doel waarvoor deze persoonsgegevens verzameld worden meegedeeld (artikel 33) te worden. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt wanneer dit uitdrukkelijk is meegedeeld en wanneer de reden hiertoe is aangegeven.
Hoe gaat HANOS om met persoonsgegevens?
Daar waar persoonsgegevens verwerkt worden, wordt expliciet aangegeven welke gegevens gebruikt worden en voor welke doeleinden deze worden geregistreerd. Persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten (art. 7 WBP) . Op WerkenbijHANOS wordt op verschillende pagina’s gevraagd om (persoons)gegevens in te vullen. HANOS garandeert dat je persoonsgegevens niet worden gebruikt voor andere doelen dan voor de bemiddeling tussen de kandidaat en HANOS. Dit komt er ook op neer dat jouw elektronische sollicitatieformulier, niet voor andere doeleinden dan voor arbeidsbemiddeling wordt gebruikt. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan het doel waarvoor de gegevens gevraagd zijn (art. 10 WBP).
Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die actief door de kandidaat zijn. Deze gegevens worden te allen tijde als vertrouwelijk behandeld. Wanneer HANOS profielen vormt van de gegevens een persoon, dan wordt dit expliciet aangegeven. Het achterliggende doel van deze profielen is om de website en de aangeboden informatie hierop beter af te stemmen op de behoefte van de gebruiker.
Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in art. 43 WBP). Heb je bezwaar tegen het verwerken van je persoonsgegevens, dan kun je dat via het contactformulier aangeven.
Beveiliging van persoonsgegevens
HANOS is zich ervan bewust dat niet alleen onze, maar ook de gegevens van bezoekers niet voor ongeautoriseerd gebruik bestemd zijn. Er wordt dan ook getracht te allen tijde een optimale beveiliging van WerkenbijHANOS te waarborgen. WerkenbijHANOS op dezelfde wijze om de persoonsgegevens als dat deze worden doorgegeven door de browser van de bezoeker.
Bij WerkenbijHANOS zetten wij alles op alles om de privacy over de gehele site te beschermen. Slechts een beperkt aantal personen heeft toegang tot de opgeslagen persoonsgegevens. Het gaat hier om personen die werkzaam zijn bij HANOS en die contractueel een geheimhoudingsverplichting zijn aangegaan.
Hoe gaan we om met IP-adresgegevens?
WerkenbijHANOS gebruikt IP-adressen voornamelijk om inzichtelijk te maken hoeveel unieke gebruikers de site bezoeken en deze informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.
Wat gebeurt er met cookies?
Wanneer je WerkenbijHANOS bezoekt maakt je browser een cookie aan. Dit is een klein bestandje dat op de harde schijf wordt opgeslagen. Het is mogelijk om de browser zo in te stellen dat deze geen cookies registreerd. Deze cookies worden op WerkenbijHANOS ook enkel gebruikt voor analysedoeleinden.
Disclaimer bij e-mails
Alle informatie in e-mails en eventueel bijgevoegde bestanden is vertrouwelijk en kan juridisch beschermd zijn. Het is uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n) en personen geautoriseerd om de berichten in te zien. Verstrekking aan en gebruik door derden is niet toegestaan. Als het bericht niet voor jou bestemd is, willen wij vriendelijk doch dringend verzoeken dit aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen.

 
Chauffeur
Vestiging:
Heerenveen
Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur in onze vestiging in Heerenveen!
Chef AGF
Vestiging:
Utrecht
Specialist in streekproducten van eigen bodem, maar ook in exoten en verse specerijen; Ben jij de Chef AGF voor onze vestiging in Utrecht?
Chauffeur (zaterdag)
Vestiging:
Amsterdam
Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur voor de zaterdag in onze vestiging in Amsterdam!
Medewerker AGF
Vestiging:
Delft
Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker voor de afdeling AGF met affiniteit met groenten en fruit voor onze vestiging in Delft?
Medewerker Zuivel
Vestiging:
Delft
Ben jij de nieuwe Medewerker Zuivel voor onze vestiging in Delft?