HANOS Heerenveen

HANOS Heerenveen bestaat sinds 24 maart 2004, in 2014 werd dus het tienjarig jubileum gevierd!

De groothandel heeft 136 collega’s in dienst, allen met specialistische kennis over hun eigen vakgebied. HANOS Heerenveen is zowel een zelfbedieningsgroothandel, als een uitbrenggroothandel. Door middel van diverse masterclasses, workshops, beurzen en open dagen, hoopt HANOS Heerenveen de klanten die de groothandel bezoeken te blijven inspireren.

De kernwaarden van HANOS Heerenveen volgens vestigingsmanager Patrick Hendriks: “Wat we doen, willen we constant beter doen. Daar gáán we voor met z’n allen. We willen blijven innoveren en blijven meedenken met onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van trainingen van het personeel.”

 
Interview
Houtdraaier 2
8447 GG Heerenveen
Tel: +31 513 630303

Interieurverzorger
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de parttime Interieurverzorger die er met zijn/haar schoonmaak voor zorgt dat onze kantoren en winkel stralen binnen HANOS Heerenveen?
Transportplanner
Vestiging:
Heerenveen
Ben je op zoek naar een allround planfunctie in een hectische omgeving? Dan ben je vast onze nieuwe Transportplanner bij HANOS Heerenveen!
Logistiek Manager
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij die pragmatische denker en doener die overzicht behoudt in een hectische logistieke omgeving, die de hoogste kwaliteitseisen stelt en een zakelijke sparringpartner is? Kom dan werken als Logistiek Manager bij...
Medewerker Non-Food
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de nieuwe Medewerker Non-Food voor onze vestiging in Heerenveen?
Medewerker Emballage
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de nieuwe Medewerker Emballage voor onze vestiging in Heerenveen?