HANOS Heerenveen

HANOS Heerenveen bestaat sinds 24 maart 2004, in 2014 werd dus het tienjarig jubileum gevierd!

De groothandel heeft 136 collega’s in dienst, allen met specialistische kennis over hun eigen vakgebied. HANOS Heerenveen is zowel een zelfbedieningsgroothandel, als een uitbrenggroothandel. Door middel van diverse masterclasses, workshops, beurzen en open dagen, hoopt HANOS Heerenveen de klanten die de groothandel bezoeken te blijven inspireren.

De kernwaarden van HANOS Heerenveen volgens vestigingsmanager Patrick Hendriks: “Wat we doen, willen we constant beter doen. Daar gáán we voor met z’n allen. We willen blijven innoveren en blijven meedenken met onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van trainingen van het personeel.”

 
Interview
Houtdraaier 2
8447 GG Heerenveen
Tel: +31 513 630303

Chef Food
Vestiging:
Heerenveen
De servicegerichte organisator met ervaring in de Food-groothandel; ben jij de Chef Food voor onze vestiging in Heerenveen?
Medewerker Grand Café
Vestiging:
Heerenveen
Vind jij het leuk om onze klanten of medewerkers een lekkere lunch of maaltijd voor te schotelen? Wellicht ben jij onze nieuwe Medewerker Grand Café in onze vestiging in Heerenveen!
Medewerker Vis
Vestiging:
Heerenveen
Kan jij voor onze klanten de vis bewerken en ze ook vertellen welke soorten er per seizoen beschikbaar zijn? Kom werken bij onze vestiging in Heerenveen!