HANOS Heerenveen

HANOS Heerenveen bestaat sinds 24 maart 2004, in 2014 werd dus het tienjarig jubileum gevierd!

De groothandel heeft 136 collega’s in dienst, allen met specialistische kennis over hun eigen vakgebied. HANOS Heerenveen is zowel een zelfbedieningsgroothandel, als een uitbrenggroothandel. Door middel van diverse masterclasses, workshops, beurzen en open dagen, hoopt HANOS Heerenveen de klanten die de groothandel bezoeken te blijven inspireren.

De kernwaarden van HANOS Heerenveen volgens vestigingsmanager Patrick Hendriks: “Wat we doen, willen we constant beter doen. Daar gáán we voor met z’n allen. We willen blijven innoveren en blijven meedenken met onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van trainingen van het personeel.”

 
Interview
Houtdraaier 2
8447 GG Heerenveen
Tel: +31 513 630303

Medewerker AGF
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker voor de afdeling AGF met affiniteit met groenten en fruit voor onze vestiging in Heerenveen?
Verkoopmedewerker Non-Food
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker Non-Food voor onze vestiging in Heerenveen?
Chauffeur
Vestiging:
Heerenveen
Op zoek naar vrijheid in jouw functie van Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur in onze vestiging in Heerenveen!
Medewerker Orderverzameling
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de belangrijke schakel in ons logistieke proces? Dan ben je wellicht onze nieuwe Medewerker Orderverzameling voor onze vestiging in Heerenveen!
Vakantiemedewerker afdeling Food
Vestiging:
Heerenveen
Ben jij de nieuwe Vakantiemedewerker voor de afdeling Food voor onze vestiging in Heerenveen?