Nieuws van HANOS over de horeca markt

HANOS inspireert en adviseert

14 maart 2016

De lente staat voor de deur en een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe menukaart, bijpassende tafelaankleding en fris terrasmeubilair.


Lees verder

Interview

De kaart van De Nieuwe Burcht

14 maart 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de chef-kok en de zaakvoerders, Carina de Looy en Werner van de Pol, van De Nieuwe Burcht.


Lees verder

Interview

Nieuw: Lava Servies

1 maart 2016

Maak van ieder gerecht een bijzondere beleving met het Lava servies van Palmer.


Lees verder

Interview

De kaart van Restaurant Stiel

29 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de drie jonge eigenaren van restaurant Stiel.


Lees verder

Interview

Zó internationaal is HANOS

29 februari 2016

Onze specialisten reizen de wereld rond op zoek naar de mooiste producten en trends uit alle windstreken van de wereld.


Lees verder

Interview

Terugroepactie Mars Nederland

25 februari 2016

Heeft u bij ons producten uit de terugroepactie van Mars gekocht? Lees dan hier meer.


Lees verder

Interview

Nieuw: Golden Goose Egg Scrambler

22 februari 2016

Maak in een handomdraai van een normaal ei, een gouden ei. Dé culinaire tip voor Pasen 2016!


Lees verder

Interview

Binnenkort exclusief bij HANOS: Genuine Coconut

18 februari 2016

HANOS wordt de exclusieve importeur van de biologische kokosnoot 'Genuine Coconut'.


Lees verder

Interview

Nieuw: Kebabmes voor professioneel gebruik

17 februari 2016

Nieuw in ons assortiment is het eenvoudig hanteerbare kebabmes voor professioneel gebruik


Lees verder

Interview

Exclusief bij HANOS: klimaatneutrale koffie

16 februari 2016

De impact van klimaatverandering op de koffieproductie is steeds vaker onderwerp van maatschappelijke discussie. Maar hetzelfde geldt voor de impact van koffieproductie- en verwerking op het klimaat.


Lees verder

Interview

Nieuw in ons assortiment

15 februari 2016

Onze specialisten zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die interessant zijn voor u. Op deze pagina treft u hiervan een kleine selectie aan.


Lees verder

Interview

De kaart van Koken&Proeven

15 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertellen de restaurateurs van Koken&Proeven.


Lees verder

Interview

Nieuw in ons assortiment

1 februari 2016

Onze specialisten zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die interessant zijn voor u. Op deze pagina treft u hiervan een kleine selectie aan.


Lees verder

Interview

De kaart van Restaurant P

1 februari 2016

Iedere twee weken interviewt redacteur Ubel Zuiderveld een chef-kok. Deze week vertelt John Lodge van restaurant P.


Lees verder

Interview

Verandering en vooruitgang

18 januari 2016

Van verruimde openingstijden tot inspiratiedagen.


Lees verder

Interview
 
Medewerker Vulploeg (zaterdag)
Vestiging:
Groningen
Ben jij de nieuwe Vulploegmedewerker voor onze vestiging in Groningen?
Vestigingsmanager HANOS Hengelo
Vestiging:
Hengelo
Ken jij de horecamarkt in Twente als je broekzak en breng je stevige leidinggevende ervaring mee in de horeca- en de groothandelsbranche? Dan ben je vast onze nieuwe Vestigingsmanager voor onze nieuw te openen vestiging...
Chauffeur
Vestiging:
Valkenburg
Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur in onze vestiging in Valkenburg!
Medewerker Finance & Control
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Ben jij de proactieve Finance & Control-professional met een passie voor cijfers?
Chauffeur
Vestiging:
Utrecht
Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben je vast onze nieuwe Chauffeur in onze vestiging in Utrecht!