Disclaimer

Admidex B.V. (Kamer van Koophandel: 09066018), hierna te noemen Admidex B.V., verleent u hierbij toegang tot www.werkenbijhanos.nl (“de Website”).
Admidex B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Admidex B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden informatie, diensten en/of vacatures worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie, diensten en/of vacatures kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Admidex B.V.
In het bijzonder zijn alle informatie, diensten en/of vacatures op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Admidex B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze informatie, diensten en/of vacatures liggen bij Admidex B.V.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Admidex B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke onderdelen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 
Accountmanager
Vestiging:
Apeldoorn (Hoofdkantoor)
Ben jij degene die ons marktaandeel nog verder weet uit te breiden? Lees dan snel verder en solliciteer!
Medewerker Vis HANOS Hengelo
Vestiging:
Hengelo
Vertel jij onze klanten welke vissoorten er per seizoen beschikbaar zijn en breng jij de inspiratie over op onze klant? Kom werken bij onze nieuwe vestiging in Hengelo!
Hoofd Kassa & Receptie HANOS Hengelo
Vestiging:
Hengelo
Klantgerichte en nauwkeurige werker met leidinggevende kwaliteiten; ben jij het Hoofd van de afdeling Kassa & Receptie voor onze nieuwe vestiging in Hengelo?
Chef Wild & Gevogelte HANOS Hengelo
Vestiging:
Hengelo
Gepassioneerd door Wild & Gevogelte en een vakman en adviseur voor onze horeca klanten; ben jij de Chef Wild & Gevogelte voor onze nieuwe vestiging in Hengelo?
Medewerker Kassa en Receptie
Vestiging:
Heerenveen
Zorg jij ervoor dan onze klanten tevreden terugkeren? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker Kassa en Receptie voor onze vestiging in Heerenveen!